Bananenbrood met mango en kokos
Geplaatst op
Het werd weer eens tijd voor een lekker bananenbroodje! Als heerlijke snack tussendoor, geroosterd + rijkelijk belegd of als voorraad voor in (mijn overvolle) vriezer!
- 3 rijpe bananen
- 100 gram mango
- 40 gram kokosrasp
- 75 gram havermout
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- Drie eieren
- 1 eetlepel kaneel
- 2 eetlepels lijnzaad (optioneel)
Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Leg een stukje bakpapier in een rechthoekige bakvorm.
Prak de bananen of meng ze stuk in de keukenmachine. Meng de eieren erdoorheen.
Snij de mango fijn. En doe de mango samen met alle andere ingrediënten bij de banaan.
Giet het beslag in de bakvorm en bak het ‘brood’ in 35-40 minuten goudbruin en gaar.
Tip voor invriezen: leg tussen ieder plakje een velletje bakpapier. Kun je ze weer makkelijk lostrekken.