Chocolade-bananencake

Chocolade-bananencake

Geplaatst op

Bananen over? Inmiddels weten jullie dat ik mijn handen niet omdraai voor een bananenbrood. Heerlijk zo een plakje op een werkdag of thuis na als tussendoortje!

Dit maal een cake met havermout en pure chocolade, lekker smeuïg en niet te slecht voor je ;-)!

Voor springvorm van 20 cm

  • 3 rijpe bananen
  • 100 gram pure chocolade (fijngehakt)
  • 100 gram havermout
  • 12 el zelfrijzend bakmeel
  • 1 el bakpoeder
  • 6 el cacao
  • 3 eieren
  • 2 el gesmolten kokosolie

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Bekleed een springvorm op de bodem met bakpapier.

Prak de bananen en meng met rest van de ingrediënten.

Giet het beslag in de springvorm en bak de ‘cake’ in circa 20-25 minuten gaar.

Eet smakelijk!

Warm erg lekker, dan heb je nog stukjes gesmolten chocolade ;-)