Eiersalade
Geplaatst op
Lunch in het weekend…? Het is altijd een strijd, waar heb ik zin in!
Het ging nu tussen rijstvel-loempia’s, eiersalade, scrambler eggs of de Surinaamse sardientjes waar ik echt naar ‘crave’ nu.
Je ziet al wat het geworden is! Een heerlijke smeuïge eiersalade, zo makkelijk en beter dan vanuit de supermarkt.
Voor twee personen heb je ruim voldoende aan het volgende
- 3 hard gekookt eieren
- 4 tl halvanaise of mayonaise
- 2 tl grove mosterd
- 1 el fijngesneden verse bieslook
- Zwarte peper
- Zout naar eigen wens.
Start met het koken van de eieren. Als je de eieren in koud water doet en dan laat koken duurt het zeker 13 minuten. Laat ze afkoelen.
Eenmaal afgekoeld?
Prak de eieren fijn met een vorkje.
Meng de mayo, mosterd en kruiden erdoorheen.
Serveer op een lekkere boterham of bij de borrel op een toastje.
Enjoy!