Kabeljauw met een geitenkaaskorstje

Kabeljauw met een geitenkaaskorstje

Geplaatst op

Deze maakte ik alweer een tijdje terug en had ik de ‘blog’ (of jullie) nog tegoed!

Het is een fris en makkelijk recept. Zo klaar en nog eigenlijk best gezond ook! Ik moet toegeven dat ik eigenlijk wel wat vaker vis zou willen eten. Steeds hou ik me voor om de 2x per week (minimaal) aan te houden. Maar in de praktijk komt dat er toch niet van. Herkenbaar?!

Hier het recept:

Voor 2 personen

  • 2 kabeljauw-filets (pangasius mag ook)
  • zout en peper naar eigen wens
  • handje havervlokken
  • paar stukjes zachte geitenkaas

Meng de geitenkaas samen met de havervlokken.

Breng dit op smaak met wat zout en peper (en eventueel andere kruiden).

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Leg een bakplaat, bekleed met bakpapier klaar.

Leg de filets erop en bestrooi met de korst. Druk het een beetje aan.

Bak het visje in 15 minuten ongeveer gaar.

Serveer met een salade of met rijst bijvoorbeeld.