Maïs-pannenkoekjes
Geplaatst op
Heerlijke ‘fluffy’ pannenkoekjes, geïnspireerd op die van onze Jamie O.
Ze zijn lekker vullend na een rondje in de sportschool, eet ze warm met rauwkost of koud (desnoods op een boterham).
Ze zijn lekker vlot te maken en een gegarandeerd succes!
Voor zes stuks
- 2 el maïs
- 2 eieren
- 3 el bloem
- 1 tl bakpoeder
- 2 el cottage cheese
- 1 bosui (in ringetjes gesneden)
- 1/3 courgette (heel klein gesneden of geraspt)
- zout en peper naar wens
- snuf paprikapoeder
- (kokos)olie om in te bakken
Meng alle ingrediënten.
Verwarm een koekenpan en doe hier wat (kokos)olie in.
Maak kleine stapeltjes van het beslag. Bak totdat er ‘belletjes’ in ontstaan en draai om.
Ze zijn gaar als beide kanten goudbruin zijn.
Serveer met rauwkost of met een beetje chilisaus.