Paksoi-stamppot met merguez-worst
Geplaatst op
Stamppotjes kunnen ook prima in de zomer!
Dit is een leuke variant op de standaard andijvie- of zuurkoolversie. Het knapperige en frisse van de paksoi is een goede combi met het pittige van de Merguez-worst.
Voor 2 personen
- 2-3 grote aardappels
- 1 bos Paksoi
- 3-4 Merguez-worstjes
- zout en peper naar wens
- 1 tl boter
Kook de aardappels totdat ze gaar zijn en ‘stampbaar’
Was de paksoi goed en snij deze in hele dunne stukjes.
Bak ondertussen de worsten gaar. In de oven garen (20 min op 180 graden) kan ook, ipv in een pannetje.
Breng de aardappels op smaak en prak ze. Meng de paksoi door de aardappels.
Naar eigen smaak beetje boter toevoegen voor wat extra romigheid.
Serveer en eet smakelijk.