Pangasius met tomaten en tijm

Pangasius met tomaten en tijm

Geplaatst op

Een lekkere bewuste maaltijd voor een doordeweekse avond. Ik hou mij steeds voor om wat vaker vis te eten. Denk aan een bordje viscurry, zalm uit de oven of iets dergelijks. Hoe dol ik er ook op ben, het komt er niet altijd van. Geen goede voornemens hoor haha, daar doe ik niet aan. Maar wel gewoon lekker genieten van een stukje vis dus!

Voor twee personen heb je nodig:

  • Twee stukjes pangasiusfilet
  • 1 teentje knoflook
  • Bakje cherrytomaatjes
  • 3 takjes tijm
  • Beetje olijfolie
  • Zout en peper

Snij de knoflook fijn en halveer de cherrytomaatjes. Bak deze eventjes rondom aan in wat olijfolie samen met de (afgeritste) takjes tijm. Halveer de vis en bak deze mee met de tomaatjes en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Als het te snel droog ‘bakt’ kun je er een scheutje water of zelfs witte wijn bij doen. Dan heb je direct een beetje saus voor over de groenten of rijst die je erbij kan serveren. De vis is klaar zodra hij aan beiden kanten een beetje goudbruin is :) Eet smakelijk!