Panna Cotta met pompoen
Geplaatst op
Voor 2 toetjes:
- 50 gram pompoenpuree
- 125 ml karnemelk
- 125 ml slagroom
- 1/2 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 1.5 blaadje gelatine
- 40 gram kristalsuiker
- 1 theelepel vanille-extract.
- mespuntje zout
Week de gelatine in koud water.
Verwarm de karnemelk, de room, de pompoenpuree, de suiker, de specerijen en het zout in een steelpannetje. Laat 5 minuten zacht inkoken.
Neem het pannetje van het vuur en voeg de vanille toe.
Knijp de gelatine uit, voeg toe en roer tot die volledig opgelost is.
Verdeel de panna cotta over 2 glaasjes, laat afkoelen tot kamertemperatuur en laat dan minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Haal de panna cotta net voor het serveren uit de koelkast.
Enjoy!