Pasta met venkel en runderworst
Geplaatst op
Een anders-dan-anders pasta-gerechtje!
Voor 2 goede porties;
- 150 gram penne
- 2 runderworsten (in stukjes gesneden)
- 1 kleine venkel
- 1 ui
- 2 knoflookteentjes
- 1 tomaat (in blokjes)
- Olie
- Peper (zout optioneel: maar worst is al zout en de kaas)
Bereid de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
Snij de ui en knoflook fijn. Bak deze aan in een beetje olijfolie. Voeg de stukjes worst en bak rondom totdat de worst bijna gaar is.
Snij ook de tomaat fijn en de venkel in dunne plakjes. Voeg beiden toe aan de pan met worst en ui+knoflook.
Breng alles op smaak met zwarte peper en citroensap voor een ‘frisse touch’.
Meng de pasta, als klaar met de rest in de pan. Lekker wat geraspte Parmezaanse kaas of Pecorino.