Pastasalade met sojabonen, noten en kipschnitzel
Geplaatst op
Een vullende maaltijd voor doordeweeks en toch lekker gezond. Dit is misschien een goed voorbeeld. Ik probeer hier in huis een balans te houden. Genieten, maar met mate. Gezond eten, maar iets lekkers of snoepen mag af en toe ook.. En de grootste uitdaging is, lekker koken en iets maken wat de peuter ook lust. Dat is een grote uitdaging kan ik je vertellen ;-)
De sojaboontjes waren zowaar een hit! Dus hoop door de pasta en gaan!
Voor 2-3 personen heb je het volgende nodig:
- 150 gram penne-pasta
- 1x recept kipschnitzel
- 75 gram sojabonen
- 1/2 komkommer in blokjes
- 1 tomaat in blokjes
- 100 gram rauwkost
- zout en peper
- 2 handjes noten naar wens
- simpele dressing van 1 eetlepel olijfolie met scheut citroensap.
Bak de kipschnitzel volgens bovenstaand recept.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet nadien af. Meng de pasta na het koken met de tomaat, komkommer en sojabonen. Meng de dressing erdoorheen. Maak de salade af met de rauwkost en noten.
Serveer met de kipschnitzel.
Eet smakelijk!