Quinoasalade met aardbeien, waterkers en Castello-kaas
Geplaatst op
Een combinatie van zoet, scherp en zoutig. Wat mij betreft ideaal! Ik heb een vrije dag vandaag en besloot mezelf eens te verwennen met een lekkere salade als lunch! Daarbij had ik al een behoorlijke tijd niet geblogt. Dus twee vliegen in 1, toch?!
Op mijn IG-account ben ik wel vrijwel dagelijks en soms zelfs meermaals per dag actief! De combinatie van medisch specialist willen worden en blogger is eentje waarin ik nog zoekende ben naar de balans, dus tot die tijd een iets lager pitje!
Enfin, voor het volgende recept heb je max. 10 minuten bereidingstijd nodig!
Voor 1 persoon:
- 3 el quinoa (bereiden zoals op verpakking)
- 1-2 el sinaasappelsap
- 4 aardbeien
- stukje Castello (blauw-schimmelkaas)
- handje waterkers
- twee takjes verse tijm
- zout naar eigen wens
Bereid de quinoa, zoals beschreven op de verpakking.
Laat dit even afkoelen, meng hierna de sinaasappelsap en de verse tijmblaadjes door de quinoa heen. Breng op smaak met een beetje zout.
Meng de quinoa met de waterkers, de aardbeien en ‘on-top’ de kaas.
Et voila!