Rosbief-sandwich met hüttenkase en rauwkost

Rosbief-sandwich met hüttenkase en rauwkost

Geplaatst op

Wanneer je iets niet meer mag, krijg je er destemeer zin in. Dat heeft de afgelopen maanden voor dingen als wijn, rood vlees of sushi zo moeten zijn. Gek, dingen die je niet eens wekelijks eet (soms niet eens maandelijks) die je nu opeens echt kan ‘missen’.

Inmiddels ben ik alweer 4 weken terug bevallen en ja, de rosbief (en medium-rare biefstukje) zitten er weer in hoor!

Voor deze lunch-for-one:

  • Twee dikke plakken brood (of een baguette bijvoorbeeld)
  • Plakken rosbief
  • Huttenkase
  • Parmezaanse kaas
  • Rauwkost
  • Optioneel: zout en peper e/o balsamico

Oke, een recept is dit niet te noemen. Het is namelijk gewoon een lekkere boterham! Maar nog even over het dit-is-geen-recept: een recept kan ook een vorm van inspiratie of een suggestie zijn. En dat is dit dus…

Dus pak twee lekkere dikke boterhammen. Meng wat parmezaanse kaas door de huttenkase. Besmeer de boterhammen met kaas-huttenkase. Drapeer de rosbief hierover. Rauwkost erover…

Enjoy!