Salade met couscous, zoete aardappel en avocado
Geplaatst op
Langzaam maar zeker komt het najaar weer in zicht! En natuurlijk zijn salades dan zo lekker, maar er mag weer wat meer ‘vulling’ in!
Straks komen die heerlijke pompoenen ook weer, maar goed dat is weer een heel ander onderwerp. Eerst maar eens deze salade ;-)
Nodig voor 2-3 porties
- 100 gram gewelde couscous
- 1 zoete aardappel (geschild en in blokjes)
- 1 avocado
- feta of geitenkaas
- handje noten
- handje cranberries
- zout e/o peper naar wens
- 100 gram cherrytomaatjes.
Begin met het bereiden van de couscous en de zoete aardappel
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Kook de zoete aardappel voor circa 5 minuten (als je kokend water gebruikt), dan zijn ze zo gaar.
Meng de zoete aardappel met de couscous en tomaatjes.
Breng op smaak met zout e/o peper.
Maak de salade af met de avocado (in blokjes, partjes, wat je wil), noten en feta (of geitenkaas).
Eet smakelijk.