Salade met gegrilde groenten en kip
Geplaatst op
Een ‘van-alles-watje’ had ik het ook kunnen noemen, deze salade! En ik kan je vertellen, ik ben dol op mijn ‘van-alles-watje’. Ik eet ze namelijk bijna dagelijks. Gewoon lekker de koelkast leeghalen en wat versere producten er aan toe voegen.
Zoals stukjes kip, maar wat gerookte makreel of zalm kan natuurlijk ook.
Deze salade heeft bite, pit en is lekker gezond. Ideaal met deze mooie dagen die eraan gaan komen. Eet ’m als lunch of diner!
Voor 1 portie
- handje bladspinazie
- 1 tomaat
- 5 groene asperges
- 1/2 puntpaprika
- beetje olijfolie
- stukjes gebakken kip (slager of markt, of doe het zelf)
Snij de asperges, tomaat en paprika in stukken. Meng wat olie en grill de groenten totdat er een mooi grillstreepje ontstaat.
Meng de groenten vervolgens met wat spinazie (of andere rauwkost).
Leg hier je kip bovenop en voila…
Eet smakelijk!