Salade met aardbeien en geitenkaas
Geplaatst op
Zomer op je bord! Zoet, zoutig en fris! Klinkt dat niet al heerlijk?
Deze salade is stiekem een 2.0 versie, sinds ik een fotografieworkshop heb gevolgd heb ik een ‘urge’ om veel foto’s opnieuw te maken. En voor nieuwe foto’s heb je eten nodig, in dit geval. Dat is geen straf!
Deze salade is lekker rap klaar en ideaal om mee te nemen!
Nodig voor 1 persoon:
- Aardbeien (hoeveelheid naar eigen wens)
- 30 gram Rauwkost (spinazie, rucola oid)
- verse muntblaadjes
- 10-20 gram zachte geitenkaas
- 1 el olijfolie
- Goede balsamico
- optioneel: nootjes
Neem je ’m mee om later op te eten? Voeg dan de aardbeien op dat moment pas toe
Hoe maak je de salade?
Leg een handje rauwkost op een bord. Doe hier een handje (gewassen en ontkroond natuurlijk) aardbeien bij.
Meng de salade met stukjes geitenkaas.
Drizzle er wat olijfolie en balsamico overheen. Even goed husselen.
En voila…
Eet smakelijk!