Tapenade van olijven & rucola

Tapenade van olijven & rucola

Geplaatst op

Zo een gerechtje die je even op een middagje in elkaar draait van wat leftovers. Gelukkig pakte het ook nog goed in een snelle smakelijke tapenade. Heerlijk bij de crackers die ook online staan.

Voor een bakje vol heb je nodig:

  • 6 tl zwarte olijven
  • 4 handjes rucola
  • 1-2 teentjes knoflook (mag je ook weglaten)
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • olijfolie naar eigen wens
  • handje cashewnoten
  • stukje parmezaanse kaas
  • 1 gedroogd chilipepertje (of een reepje rode chilipeper)
  • zout naar eigen wens

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine.

Meng tot de gewenste consistentie.

Smeer op je cracker of broodje.

En… geniet :)

NB. De tapenade is ook heerlijk als pastasaus.