Tuna Melt Tortillas

Tuna Melt Tortillas

Geplaatst op

Een variatie op de Tuna Melt Tosti! Tonijn en gesmolten kaas, een gouden combinatie! Beetje machtig, maar ach…

Voor 2-3 personen.

  • 2 blikjes tonijn in olijfolie
  • 1 bol mozzarella
  • Paar eetlepels geraspte kaas
  • 1 gesnipperde rode ui
  • 1 fijngesneden (rode) paprika
  • 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
  • 50 gram (groene) olijven
  • Kruiden zoals oregano of basilicum.
  • Vier wraps

Verwarm de oven voor op 180 graden. Giet een beetje van de olie uit het tonijnblikje in de pan. Giet de rest van de olie af. Bak de ui en knoflook rondom in de pan. Snij de paprika en olijven in blokjes.

Voeg de tonijn, olijven en paprika toe aan de pan. Roer eventjes om. Breng op smaak met kruiden zoals bijvoorbeeld oregano.

Verdeel de tonijn-vulling over de vier wraps. Leg hier plakjes mozzarella op. Vouw de wraps dicht. En leg ze in een ovenschaal bekleed met bakpapier.

Bestrooi tot slot met de geraspte kaas en laat ze 15 min in de voorverwarmde oven staan totdat de kaas is gesmolten. Of eventjes kort (5-10 min) over de grill.