Vegan Banana Chocolade Muffins
Geplaatst op
Deze muffins zijn heerlijk in de ‘normale’ variant gebakken, maar net zo prima in een vegan variant! Top ze af met een dot vegan slagroom of gewoon lekker zo en je hebt een smeuige muffin om lekker van te genieten.
Voor 8-10 stuks heb je nodig:
INGREDIĆNTEN
- 200 gram bloem
- 100 gram (diepvries of verse) frambozen
- 2 rijpe bananen
- 75 gram fijngehakte pure chocolade (vegan)
- Snufje zout
- 75 ml zonnebloemolie
- 8 gram bakpoeder
BENODIGDHEDEN
- metalen muffinbakvorm
- papieren muffinvormpjes
- mengkom + handmixer
Verwarm de oven alvast voor op 180 graden Celsius.
Leg de papieren vormpjes in de muffinbakvorm.
Prak de bananen. Meng deze met de olie. Meng hierna de bloem, chocolade, zout en bakpoeder door de bananen en olie.
Even goed mengen en lepel tot slot de frambozen erdoorheen.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak de muffins in circa 30-35 minuten.
Laat ze even afkoelen en geniet!