Wentelteefjes met frambozen en chocolade
Geplaatst op
Een verwenmoment hoort bij het weekend of gewoon omdat je er zin in hebt! Deze wentelteefjes zijn een traktatie, wat zeg ik: een ware guilty pleasure, op je bord! Smakelijk door de volle chocoladesmaak en het lekkere brood gebakken in boter… zal ik doorgaan?
Voor 2 porties heb je nodig;
- 6 blokjes chocolade
- Handje (diepvries) frambozen
- Twee plakken brood
- 100 ml melk
- 1 ei
- Snuf kaneel
- Roomboter om te bakken
- Crème fraiche als garnering of wat kaneelsuiker
Koop een brood die ongesneden is. Snij twee dikke plakken hiervan van zo’n 3-4 cm.
Snij beiden in het midden in zodat je een zakje krijgt. Hak de chocolade en frambozen fijn. Schep dit in het brood-zakje.
Meng het ei met de melk en kaneel. Verhit de (room)boter alvast in een koekenpan.
Leg de broodplakken in het melk-mengsel, zodat deze aan beide kanten geweekt is. Bak de plakken brood aan beide kanten goudbruin. Serveer warm en enjoy…