Aardappelsalade met kabeljauw
Geplaatst op
De laatste ronde van de Celavita-insideractie is weer gestart. Tijd dus voor het laatste receptje. Van een kapsalon tot truffelfrietjes . Zo leuk hoe je kan variëren met aardappelen!
Dit keer kregen we aardappelpartjes, wat een heerlijkheid. Op de verpakking staat ze te bakken in een pannetje. Ik heb ze in de oven gegaard, worden ze ook lekker crunchy!
Samen met heerlijke groenten en een stukje vis heb je een bewuste avondmaaltijd!
Voor 2 personen heb je nodig
- 400 gram Celavita-aardappeltjes
- 2 stukjes kabeljauwfilet
- 1/2 kleine broccoli
- 2 el maïskorrels
- 10 radijsjes
- 2 el olijfolie
- 1 tomaat in blokjes
- Paar handjes rucola
- Zout en peper naar wens
- 2 el chilisaus
Verwarm de oven voor tot 180 graden Celsius. Leg de aardappelen op een bakplaat en bak ze in minimaal 20 minuten tot max 30 minuten bruin en knapperig. Geen oven of geen zin in? Bak ze dan met wat olie 10-12 minuten in een koekenpan.
Halveer de radijsjes, ontdoe van het groen en meng even met 1 el olijfolie. Leg de radijsjes de laatste 15 minuten ook in de oven.
Snij de broccoli in kleine roosjes en blancheer deze gedurende 10 minuten.
Meng de broccoli (eenmaal gekookt) met de maïs, de bosui en tomaat. Breng op smaak met zout en peper.
Laatste 5 min? Verwarm wat olie in een pannetje. Bak hier de kabeljauw in, breng op smaak met zout en peper. Giet hier wat chilisaus overheen en 2-3 el water. Laat dit lekker sudderen voor 1-2 minuten. Draai om en je vis is klaar.
Meng de groenten met de rucola, aardappeltjes en geroosterde radijsjes.
Visje erboven op.
En klaar! Eet smakelijk!