Lamsgehaktballetjes gevuld met geitenkaas
Geplaatst op
Yummm! Soms mag je dat best zeggen over je eigen eten (toch?!)
Deze gehaktballetjes zijn rijkelijk gevuld met geitenkaas, vol van smaak en makkelijk te maken! Ik eet ze vanavond lekker met wat gewokte groenten. Maar ze smaken vast ook goed bij wat rijst of aardappeltjes. Of bijvoorbeeld in een wrap!
Voor 8 goede gehaktballen heb je nodig
- 300 gram lamsgehakt
- 1 el ketchup
- 1 ei
- 3-4 takjes koriander (fijngehakt)
- half uitje
- 1 teentje knoflook
- paneermeel (naar eigen wens)
- 50-60 gram zachte geitenkaas
- zout en peper (naar eigen wens).
Hak de ui en knoflook fijn.
Meng deze in een kom met de fijngehakte koriander.
Doe hier het gehakt, het ei en de ketchup bij.
Breng op smaak met zout en peper. Meng dit tot een mooie massa.
Naar eigen wens voeg je de paneermeel toe.
Verdeel de grote ‘bal’ in 8-en. Verdeel de geitenkaas in 8 stukjes.
Maak in ieder gehaktbal een kuiltje, duw hier de kaas in en vouw dicht.
Bak de gehaktballen in een beetje olie goudbruin en gaar.
Of gaar ze 15-20 minuten in de oven op 180 graden!