Wraps met groenten
Geplaatst op
Stiekem staat het nog op mijn lijstje op eens zelf de perfecte wraps te maken. Komt nog! Tot die tijd doe ik het met de wraps uit de winkel en laat ik nu een heel pakket van Tex Mex thuis hebben.
Deze simpele wraps gevuld met groenten zijn heerlijk als lunch of diner.
Kijk je mee?
Voor 1 persoon:
- 1-2 wraps
- Een 1/3 courgette (in blokjes)
- 2 el mais
- 4 fijngesneden champignons
- Olie
- 2 el Parmezaanse kaas
- 1 tl Enchilada-mix (en anders 1 tl paprika-, cayennepoeder en een snuf zout)
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Bak de groenten even aan in de olie. Breng op smaak met de kruiden.
Schep een paar lepels van de groenten in de wraps, rol deze op en besprenkel met wat geraspte kaas.
Doe de wraps in ieder geval 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat de kaas wat smelt.
Serveer met chilisaus, crème fraîche of een tomatensalade bijvoorbeeld.
Eet smakelijk.